INCREDIBIL DE ATRACTIV
Bun venit pe paginile forumului "INCREDIBIL DE ATRACTIV" !!!

Auto-depanare

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Vin 01 Ian 2010, 9:37 pm

Pentru inceput va recomand sa vedeti asta :

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Dum 18 Apr 2010, 9:16 am, editata de 2 ori
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Vin 01 Ian 2010, 9:38 pm

Ce taxa de poluare vom plati anul viitor

De la 1 ianuarie 2010, excepţia de la plata taxei auto pentru maşinile euro 4 de sub 2.000 de centimetri cubi va fi ridicată, arată grila taxei de poluare pentru 2010, Maşinile cu euro 5 vor avea în continuare taxă zero.

Eliminarea excepţiei pentru maşinile euro 4 este cea mai importantă modificare a taxei auto şi produce efecte foarte curioase: taxa pentru un Logan ajunge să fie mai mare decât cea plătită pentru un volkswagen golf din 2005, care pare a fi maşina second-hand preferată a românilor.

Astfel, pentru Dacia Logan de 1,4 litri se va plăti o taxă 489 de euro. Practic, de la 1 ianuarie, cel puţin din perspectiva taxei, va fi mai avantajos să achiziţionezi un volkswagen golf de 1,6 litri din 2005, care va avea o taxă de doar 462 de euro, conform calculelor MONEY.ro.

Se întâmpla aşa pentru că maşina germană are mai puţine emisii de carbon (150 de grame de emisii pe kilometru faţă de 166 de grame la Logan).Pâna la 120 de grame de dioxid de carbon nu se iau în calcul emisiile la stabilirea taxei pentru maşinile euro 3 şi euro 4.

Pentru euro 2, euro 1 şi non euro oricum nu se luau în considerare emisiile.
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Vin 01 Ian 2010, 9:38 pm

FOARTE IMPORTANT !!!

Clauzele ascunse la asigurarea CASCO

Una dintre clauze în defavoarea asiguratului la asigurarea casco o reprezintă franşiza.Franşiza este acea parte din valoarea fiecărei daune pe care o suportă proprietarul maşinii. Ea poate fi stabilită în valoare fixă, aplicabilă la fiecare daună sau în procent din suma asigurată. Deci aveţi grijă la franşizele pe care le acceptaţi în poliţă.

Diferenţa dintre 2% din valoarea daunei şi 2% din suma asigurată este mare şi clientul este de regulă păcălit. Spre exemplu, la o maşină asigurată pentru 10.000 de euro, cu o franşiză la avarie parţială de 2% din suma asigurată (deci de 200 de euro), în cazul unei avarii a cărei reparaţie costă 300 de euro, asigurătorul va plăti 100 de euro, iar proprietarul 200 de euro.

La o a doua avarie de 150 de euro, asigurătorul nu va plăti nimic, iar proprietarul va plăti toţi cei 150 de euro. În aceeaşi situaţie, dacă franşiza era de 2% din valoarea daunei, asigurătorul plătea la prima daună 294 de euro şi proprietarul 6 euro, iar la a doua daună asigurătorul plătea 147 de euro şi proprietarul 3 euro.

În plus, poliţa casco nu acoperă vandalismul; în cazul unui accident cu avarie totală (de peste 70%), clientul nu primeşte în mână toată suma prevăzută de asigurarea CASCO, ci o sumă mult mai mică, plus epava maşinii. „În contractul de asigurare este prevăzută de regulă o clauză prin care, la avaria totală, asiguratul primeşte valoarea poliţei minus valoarea epavei maşinii. Dacă valoarea poliţei este, de exemplu, de 10.000 de euro, e posibil ca asiguratul să primească în mână doar 8.000 de euro plus epava maşinii evaluată de companie la 2.000 de euro. Pe care o poate valorifica la un service la un preţ mult mai mic.

O altă capcană a asigurării casco este dată de modul de plată a avariei. Există pe piaţă companii de asigurări care trimit maşina avariată la un service acreditat, proprietarul urmând să ridice maşina atunci când ea este gata (restul formalităţilor făcându-se între service şi compania de asigurări), dar şi situaţii în care proprietarul plăteşte din buzunar reparaţia maşinii urmând ca banii daţi să-i recupereze mai târziu de la firma de asigurări.
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Vin 26 Mar 2010, 8:30 pm

Cum va reparati masina daca vinovatul nu are RCA

Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS) acoperă daune materiale cauzate de accidente, dar şi rănirea sau decesul persoanelor în cazul unor coliziuni cu autovehiculele pentru care nu s-a eliberat RCA sau conduse de şoferi ce au fugit de la locul faptei.

Potrivit ordinului nr. 113127 din 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, “dacă autorul accidentului rămâne neidentificat, Fondul acordă despăgubiri numai pentru vătămări corporale sau decese. În cazul în care, în urma accidentului cu autor neidentificat, s-a pricinuit integrităţii corporale sau sănătăţii unei persoane o vătămare care pentru vindecare necesită îngrijiri medicale mai mult de 60 de zile, Fondul acordă despăgubiri şi pentru daunele materiale produse în accidentul respectiv”.

Accidentul de autovehicul cu autor neidentificat este accidentul în care autovehiculul agresor a intrat în coliziune directă cu persoana accidentată sau cu bunul pe care l-a avariat, după care a părăsit locul accidentului, arată ordinul.

În acest caz, Fondul acordă persoanelor prejudiciate despăgubiri atât pentru daune materiale, cât şi pentru vătămări corporale sau decese.

În aceste cazuri va rămâne în sarcina persoanei păgubite, pentru daune materiale, o franşiză de 100 de euro ori echivalentul în lei la cursul de schimb al pieţei valutare, comunicat de Banca Naţională a României la data producerii accidentului, arată acelaşi ordin, prea puţin cunoscut de şoferi.

“Potrivit datelor statistice, în perioada ianuarie-noiembrie 2009 au fost avizate 570 de cazuri, mai multe decât pe parcursul întregului an 2008, când la fond au apelat în total 383 de persoane”, spune Sorin Greceanu, director executiv la Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS). Pentru a putea beneficia de despăgubirile acordate de fond, păgubitul trebuie în primul rând să păstreze toate documentele accidentului.

Procesul-verbal de la Poliţia Rutieră este foarte important pentru că stabileşte cine e vinovat şi ce pagube s-au produs. De asemenea, dacă se face reparaţia maşinii pe cont propriu, trebuie să vă asiguraţi că aveţi toate documentele, inclusiv poze cu avariile, pentru că va trebui să dovediţi fiecare cheltuială pentru care cereţi banii înapoi.

Nu trebuie să uitaţi nici chitanţele legate de spitalizare sau cheltuieli medicale dacă este vorba despre o vătămare corporală sau, în caz de deces, de documentele justificative (chitanţe sau facturi) pentru cheltuielile efectuate pentru îndeplinirea ritualurilor religioase. Plata daunelor de către FPVS nu avantajează însă persoana vinovată de accident. Asta pentru că, în situaţia în care plăteşte daunele, fondul îşi va recupera mai apoi banii de la persoana vinovată pe cale amiabilă sau cu ajutorul justiţiei, chiar şi prin executare silită dacă este cazul.

“După plata daunelor către persoana păgubită, fondul va da în judecată persoana vinovată de accident pentru a-şi recupera atât despăgubirea plătită, cât şi toate costurile, cum ar fi cele de constatare, de expertizare, costuri proprii, dobânda legală aferentă, cheltuielile de judecată şi costurile cu executarea silită”, mai spune Sorin Greceanu.

Există şi situaţii în care cererile pentru despăgubire sunt respinse. Dacă păgubitul are asigurare facultativă - CASCO, fondul nu despăgubeşte. “În cazul asigurării CASCO, persoana păgubită îşi repară maşina pe banii asigurătorului, urmând ca acesta să îşi recupereze banii de la persoana vinovată”, mai spune Greceanu.

Sursa :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Joi 01 Apr 2010, 8:15 pm

Cum se poate fenta taxa auto

Orice român care este descurajat de taxa de mediu îşi poate înmatricula maşina, cu 650 de euro, în Bulgaria. Înmatricularea unui autoturism la Ruse durează câteva ore, toate operaţiunile desfăşurându-se în aceeaşi curte.

Automobilele cu numere de Bulgaria sunt din ce în ce mai frecvente pe străzile din România. Majoritatea aparţin însă unor cetăţeni români. Potrivit unor date neoficiale, numărul românilor care îşi înmatriculează maşina în Bulgaria este de 30 de ori mai mare decât acum doi ani. Principalul motiv: taxa de mediu din România care, în cazul maşinilor mai vechi, ajunge la câteva mii de euro. În schimb, la bulgari, taxa de poluare este mult mai mică.

De exemplu, pentru maşinile cu puterea maximă de până la 163 CP (cai-putere) , se plătesc cel mult 110 euro. Bulgarii nu ies însă în pagubă, pentru că aceste maşini nu vor polua la ei, ci în România. Iar industria înmatriculărilor aduce prosperitate oraşelor bulgăreşti de la frontieră.

Pe lângă serviciul de bază, executat de KAT (Poliţia Rutieră bulgară, care include şi Registrul Auto), se dezvoltă unităţi de service, birouri de notari şi de traducători autorizaţi şi case de schimb valutar. Apar chiar şi mici hoteluri, pentru că, uneori, procedura de înmatriculare nu se rezolvă într-o singură zi, iar solicitantul român, venit uneori de la sute de kilometri - din Moldova sau din Ardeal -, preferă să înnopteze în Bulgaria decât să se întoarcă în ţară.

Mulţi români au ales să-şi cumpere automobile second-hand din Occident datorită preţului de vânzare mult mai mic. Apoi au căutat soluţii să le înmatriculeze cât mai ieftin. De exemplu, pentru un Land Rover Freelander cu motor Euro 3, din 2001, de 1,8 litri, pe benzină, taxa de înmatriculare în România a ajuns la 2.000 de euro, iar pentru o dubă Mercedes Sprinter, cumpărată din Germania cu 5.000 de euro, taxa de înmatriculare în România este de 10.000 de euro.

În Bulgaria, pentru fiecare dintre aceste maşini, taxa este de aproximativ 100 de euro. În aceste condiţii, posesorii preferă să-şi înscrie maşinile în Bulgaria, acolo unde vor plăti şi taxele ulterioare (impozite, asigurări, inspecţii tehnice).

Un cetăţean român care vrea să-şi înmatriculeze maşina în Bulgaria o poate face pe numele său, pe numele unui cetăţean bulgar sau pe numele unei firme din Bulgaria. Înmatricularea pe propriul nume este cea mai tentantă, dar şi cea mai scumpă (circa 950 de euro), însă este posibilă doar dacă românul lucrează legal în Bulgaria. Se pot găsi firme care te "angajează" doar pentru a-ţi putea înmatricula maşina, dar imediat după aceea firma bulgărească anulează contractul de muncă, întrucât nu-i convine să plătească taxe pe salariul unui angajat inexistent. Drept urmare, românul intră în ilegalitate riscând să i se confişte maşina.

O altă variantă este înmatricularea maşinii cumpărate de un cetăţean român pe numele unui cetăţean bulgar. Această procedură este legală doar dacă, imediat după înmatriculare, bulgarul merge să declare maşina la fisc. Există cetăţeni bulgari care prestează asemenea servicii pentru români, contra unei sume de circa 500 de euro. Dar pentru a evita să plătească taxe, bulgarul "revinde" maşina aceluiaşi român, imediat după înmatriculare, "uitând" s-o mai declare la fisc. La un eventual control, bulgarul spune că nu are nici o maşină. Dar românul se trezeşte la volanul unei maşini care nu este înregistrată la organele fiscale din Bulgaria, astfel că poliţia îi va radia maşina.

Românii, obişnuiţi cu şpaga

Cu excepţia acestor situaţii evident ilegale, autorităţile bulgare nu fac şicane şi nu impun "comisioane" solicitanţilor români, susţine Marc Vornicu, patronul unei firme care realizează înmatriculări în Bulgaria. Totuşi, funcţionarii bulgari nu refuză o mică „atenţie", existând chiar o expresie consacrată: "Românii dau cel mai bine şpagă". "Spre deosebire de alte popoare, de nemţi, de exemplu, românii sunt obişnuiţi să dea bacşiş chiar la ei acasă. Fac acest lucru şi în Bulgaria, chiar dacă nu se impune", ne explică Marc Vornicu.

În opinia lui, cea mai sigură variantă de obţinere a numărului bulgăresc pentru maşina unui român este înmatricularea pe numele unei firme din Bulgaria cu acţionari români. În acest mod, cetăţeanul român ajunge să conducă o maşină care aparţine unei firme - situaţie similară celor care deţin o maşină în leasing.

Tariful pentru o asemenea înmatriculare este, în general, de 650 de euro, indiferent de capacitatea cilindrică sau de vechimea maşinii. La aceste costuri se mai adaugă transportul maşinii pe platformă atunci când numerele provizorii sunt expirate. De exemplu, transportul unui autoturism pe platformă de la Bucureşti la Ruse costă 350 de lei, iar transportul de la Giurgiu la Ruse - 200 de lei.

Înmatriculare în câteva ore

În Bulgaria, înmatricularea se face de regulă într-o singură zi, astfel că un român care pleacă din Bucureşti spre Ruse la şase dimineaţa se întoarce seara în România, la volanul maşinii proprii, cu număr bulgăresc. Asta pentru că RAR-ul bulgăresc împarte acelaşi sediu cu Poliţia Rutieră. Acolo se plătesc toate taxele necesare.

Proprietarul maşinii are de achitat o sumă fixă, stabilită de la bun început cu firma care îi face înmatricularea. Sunt necesare următoarele acte: cartea de identitate a proprietarului maşinii, cartea de identitate şi talonul de circulaţie ale maşinii, precum şi actele care dovedesc dreptul de proprietate (factură sau contract de vânzare-cumpărare). Proprietarul maşinii va trebui să predea în Bulgaria numerele provizorii ale maşinii.

Această procedură este valabilă pentru înmatricularea în Bulgaria a maşinilor cumpărate din ţările UE. Dacă se doreşte înmatricularea unei maşini aduse din afara UE, procedura este ceva mai complicată, fiind necesară deplasarea maşinii până la Sofia.

În România, lucrurile sunt mult mai complicate, fapt pentru care o înmatriculare durează cam o săptămână. După semnarea contractului de vânzare-cumpărare, cel care vrea să dea maşina trebuie să meargă la circa financiară pentru a radia fiscal autovehiculul.


Cumpărătorul ia fişa de înmatriculare ştampilată în dreptul vânzătorului şi merge la circa financiară de care aparţine pentru a înregistra maşina. Tot acolo se plăteşte o taxă de înmatriculare.

Urmează plata contravalorii certificatului de înmatriculare, care se face la bancă. Între timp, cumpărătorul trebuie să facă o programare la RAR pentru certificatul de autenticitate al maşinii.

Cu toate aceste acte în braţe, plus dovada plăţii asigurării RCA, vânzătorul şi cumpărătorul trebuie să se prezinte la birourile de înmatriculări ale poliţiei. Acolo se mai plăteşte contravaloarea plăcuţelor de înmatriculare, iar actele maşinii sunt gata în 24 de ore.

În cazul în care autoturismul este adus din altă ţară, procedura impune şi un drum la trezorerie pentru a fi stabilită valoarea taxei de poluare.

Sursa :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Mr Nobody la data de Vin 02 Apr 2010, 7:12 am

Numai la furaciuni va este gandul!
avatar
Mr Nobody

Mesaje : 1025
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Vin 02 Apr 2010, 7:38 am

Normal. Nici nu-i pacat. Pai, ...statul nu ne "fura" tot cu acte-n regula ?

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Vin 02 Apr 2010, 8:27 am

Ca-n bancu' cu statuia. Statuia tot!
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de ABBA la data de Vin 02 Apr 2010, 10:29 am

another a scris:Ca-n bancu' cu statuia. Statuia tot!

Foarte bun! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

ABBA

Mesaje : 3644
Data de inscriere : 01/01/2010

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Sam 10 Apr 2010, 3:46 pm

Important de stiut!

Pentru a ştii de cine să te fereşti în trafic, vezi lista cu numerele de
înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere
nedetectabile.
Facem precizarea că toate au în componenţă cifra 18, iar prima literă din
cele trei este Z.

B 18 ZCK / B 18 ZCA / B 18 ZBU

B 18 ZBW / B 18 ZCI / B 18 ZCJ

B18 ZBZ / B18 ZBS / B 18 ZCN

B 18 ZCH / B 18 ZBV / B 18 ZCFNoile maşini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil
care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a
săvârşit infracţiunea sau contravenţia, până la echipamentele de
radiocomunicaţii, sistemele de avertizare optico-acustică şi aparatul
etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se
ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaţi în trafic trebuie să
ştie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot
detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maşinile de mai sus.

Sper sa nu le intalniti ! Parati-i si la altii !!!!

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Sam 10 Apr 2010, 4:50 pm

Când le vezi deja numerele, dacă ai viteză mare, degeaba mai reduci. Laughing
Eu în general merg cu viteza legală.
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Sam 10 Apr 2010, 5:00 pm

another a scris:Când le vezi deja numerele, dacă ai viteză mare, degeaba mai reduci. Laughing
Eu în general merg cu viteza legală.

...si in particular ???

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Dum 11 Apr 2010, 6:34 pm

Franz Schneider a scris:
another a scris:Când le vezi deja numerele, dacă ai viteză mare, degeaba mai reduci. Laughing
Eu în general merg cu viteza legală.

...si in particular ???
În particular fac hârtii. De obicei nici dracu' nu trece peste ele. Laughing
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Lun 12 Apr 2010, 12:18 am

another a scris:
Franz Schneider a scris:
another a scris:Când le vezi deja numerele, dacă ai viteză mare, degeaba mai reduci. Laughing
Eu în general merg cu viteza legală.

...si in particular ???
În particular fac hârtii. De obicei nici dracu' nu trece peste ele. Laughing

...cu viteza legala.... lol!

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Lun 12 Apr 2010, 2:06 pm

Un nou stil de tâlhărie!

Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii.
Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur.

Aruncarea cu oua in parprizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari.

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Mr Nobody la data de Mar 13 Apr 2010, 10:01 am

Abia astept! Ce surpriza vor avea, de 9 mm.
avatar
Mr Nobody

Mesaje : 1025
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Mar 13 Apr 2010, 10:19 am

Mr Nobody a scris:Abia astept! Ce surpriza vor avea, de 9 mm.
Jur că am vrut să scriu şi eu ceva cam la fel, dar m-am gândit să nu par nu ştiu cum. Acum, pentru că ştiu că nu sunt singurul de pe-aici care poartă o armă, pot să spun ca şi tine: armele de calibru 9 mm sunt foarte sigure.
Aştept ouăle pe parbriz.
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de iulia la data de Mar 13 Apr 2010, 11:03 am

Ce periculosi sunteti!
avatar
iulia

Mesaje : 1087
Data de inscriere : 05/01/2010
Varsta : 48

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Mar 13 Apr 2010, 11:05 am

iulia a scris:Ce periculosi sunteti!

lol! lol! lol!

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Mar 13 Apr 2010, 12:06 pm

iulia a scris:Ce periculosi sunteti!
Nu mă consider decât prudent. Un om cu un pistol în torpedoul maşinii, sau sub haină într-un toc, nu este mai periculos decât unul care umblă de nebun cu un cutter în buzunar şi cu care poate tăia gâtul cuiva în două secunde. În plus, pistolul meu are serie şi este evidenţiat în mod legal.
Nu sunt periculos, ci doar prudent.
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de iulia la data de Mar 13 Apr 2010, 12:34 pm

Prudenta dusa pana la a detine o arma ma face sa ma gandesc la existenta unor motive serioase de a fi atat de prudent. Nu-i invidiez pe cei care au astfel de motive.
avatar
iulia

Mesaje : 1087
Data de inscriere : 05/01/2010
Varsta : 48

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Mr Nobody la data de Mar 13 Apr 2010, 12:53 pm

another a scris:
iulia a scris:Ce periculosi sunteti!
Nu mă consider decât prudent. Un om cu un pistol în torpedoul maşinii, sau sub haină într-un toc, nu este mai periculos decât unul care umblă de nebun cu un cutter în buzunar şi cu care poate tăia gâtul cuiva în două secunde. În plus, pistolul meu are serie şi este evidenţiat în mod legal.
Nu sunt periculos, ci doar prudent.

Al meu nu!
avatar
Mr Nobody

Mesaje : 1025
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Franz Schneider la data de Mar 13 Apr 2010, 1:24 pm

Al tau nu ce ? Nu are serie ? E pistol cu ...apa ??? lol!

__________________________________
N-am nevoie de sex ! Mi-e suficient ca ma f**e Guvernul in fiecare zi !

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Franz Schneider
Admin

Mesaje : 9125
Data de inscriere : 01/01/2010
Varsta : 57
Localizare : Pe coclauri !

http://cabanavladisstraja.lx.ro/

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Mar 13 Apr 2010, 1:47 pm

iulia a scris:Prudenta dusa pana la a detine o arma ma face sa ma gandesc la existenta unor motive serioase de a fi atat de prudent. Nu-i invidiez pe cei care au astfel de motive.
Am aceleaşi motive pentru a fi prudent cu oricare altul dintre noi.
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de another la data de Mar 13 Apr 2010, 1:48 pm

Franz Schneider a scris:Al tau nu ce ? Nu are serie ? E pistol cu ...apa ??? lol!
Glumeşte, mai mult ca sigur. Are armă, pentru că a avut tot timpul în ultimii 20-25 de ani, iar arma este în evidenţe.
avatar
another

Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 54
Localizare : Undeva în Valahia!

Sus In jos

Re: Auto-depanare

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum